plotten en smeden

oplaadpunt voor vrijbuiters met ambitie

In de eigen werksetting spreekt het delen van onzekerheid (niet weten) en delen van succes (we zijn goed bezig) niet vanzelf. Voor je het weet ben je ‘zwak’ of arrogant. In de Bende van de publieke ruimte smeden we samen plannen, is het to comfort en to challenge. Een oplaadpunt voor bevlogen bendeleiders.

doe mee met de

volgende bendemeeting

 Locatie: geheim 

thema: sterke verhalen

Op uitnodiging

Denk je uit het goede hout gesneden te zijn stuur ons een bericht en beraam mee.

wat gaan we doen

elkaar opstoken

Op allerlei plekken werken mensen aan complexe klussen. In de bende kan je je onzekerheid en trots delen. Samen smeden en elkaar opstoken. Anderen aanzetten de goede dingen te doen. Samen scherp maken op wat er écht toe doet! En dat ook najagen en binnenhalen. In de bende mag je stoutmoedig zijn.

door de bomen het bos zien

Wat is nodig om jouw weg te zien en te blijven volgen. Leer van andere bendeleiders en stel je route bij.

verhalen vertellen

Sages en legenden uit het verleden spreken nog steeds tot de verbeelding. Welke verhaal creëren wij samen. De kunst van overdrijven, vertellen en adembenemend luisteren.

met andere ogen kijken

Over wicked problems en hoe die veranderen tijdens het delen van overtuigingen en stoere verhalen.

9 redenen waarom je van ons gaat houden

 bendeleiders

  1. we staan voor mensen
  2. we doen wat we zeggen
  3. we zijn authentiek
  4. we laten voelen
  5. we hebben mooie verhalen
  6. we staan nooit stil
  7. we denken vooruit
  8. we maken het leven beter
  9. we bouwen een bende

kernwaarden bendeleiders

stoutmoedig

Het kan anders en beter. De wereld is niet maakbaar we kunnen er wel meer van maken. Schotten, administratie-dwang, dictatuur van beleidsnota’s doven het vuur van professionals. Het barst van de gedreven professionals, wij gaan voor ‘burn’ en niet voor de burn-out. Mensen zijn ons werk. Daar raken wij gemotiveerd van… Er zijn stoutmoedige leiders nodig die samen oplossend vermogen aanboren. Ben-de-leider!

avontuurlijk

Er valt vaak veel te leren in en van een andere context. Elk programma van de bendeleiders bevat dan ook avontuurlijke momenten en situaties die het leren op het niveau van de waarden bevordert; waardenvol werken.

loyaal

Als Bendeleider ben je loyaal aan je opdracht, aan het programma, aan collega bendeleiders. Bovenal draait het om ‘voor wie wij dit doen’. Je voelt je gesterkt om de goede dingen goed te doen en uitzonderlijke resultaten te boeken.

wijs en eigenwijs

Het is belangrijk om ieders wijsheid mee te nemen, ook die van de mensen waar het om draait. Leren van anderen uit de  geschiedenis en in het heden. Lessen om voor altijd mee te nemen. Ook inspirators hebben behoefte aan inspiratie.

contact met het hoofdkwartier

 

bart@bendeleiders.nl

06 53704164

jose@bendeleiders.nl

06 42570375

www.bendeleiders.nl

verbinding