omdat wat grijs is kleur te geven in het publieke domein

vergroot je leiderschap en netwerk voor meer fun en resultaat..

voor wie

Werk je in het publieke domein en heb je het gevoel dat er meer mogelijk is, dat je meer te bieden hebt?  Wil je energie, lol, uitdaging en resultaat? Bendeleiders is er voor jou. Jij die een verschil wil maken en een hekel heeft aan bureaucratie. Voor degene die het allerbeste uit jezelf en anderen wil halen. Om de wereld mooier te kleuren.

herken je dit?

wil je

 • je leiderschap ontwikkelen?
 • tot de kern komen?
 • goed samenwerken in en met je team?
 • vertrouwen geven en krijgen?
 • een verhaal maken en dit in actie omzetten?
 • gedeeld leiderschap?
 • een aanpak met een plan?
 • écht werk voor  mensen leveren?
 • de rebel in jezelf omhoog halen?
 • leren van andere bendeleiders?
 • plezier, magie en verbinding?
 • kleur geven? 

Zou het leven niet mooier zijn als

 
 • je jouw persoonlijke kracht ten volle benut?
 • je nieuwe dingen ontwikkelt die goed zijn voor je doelgroep en of klant
 •  je samen met je team supergoed samen werkt ?
 • je elke dag vol zelfvertrouwen en energie naar je werk gaat? 
 • je werkt vanuit je talenten en passie?
 • je een steunend netwerk hebt?
 •  je buiten de lijntjes kleurt? 
 • jouw acties anderen inspireren meer te dromen, meer te leren, meer te doen en meer te worden?
 • je meer lol hebt?

" don't wish it was easier, wish you were better" 

Start vandaag nog met kleur geven

individuele coaching en training

ben-de-leider

stoutmoedige programma’s om je leiderschap te ontwikkelen 

coaching en procesbegeleiding teams en organisatie

de kracht van
de kudde

stoutmoedige programma’s voor gedeeld leiderschap in de natuur en in de organisatie

fun en inspiratie

workshops en meer

kleur bekennen, berenjachten, het kan wel,  opstellingen in de natuur, bendecast….

community

plot & smeed

om samen met andere bendeleiders dat wat grijs is kleur te geven

" don't wish it was easier, wish you were better" 

kom mee plotten en smeden

gratis community

Word gratis lid en maak samen met andere bendeleiders gebruik van de vrije ruimte voor oplossingen, nieuwe gezichtspunten en energie. Geïnspireerd raken, niet bang zijn om het anders te doen, kwetsbaarheid tonen en de rebel omhalen voor de goede zaak. 


dare change

Over mij

Een inclusieve samenleving waar mensen zich ontwikkelen, participeren en oog hebben voor elkaar is van levensbelang. Het publieke domein omvat alle belangrijke levensgebieden; onderwijs en ontwikkeling, thuis, werk en inkomen, vrije tijd, welzijn en gezondheid. Werken in het publieke domein gaat om echt mensenwerk! 

De wereld is aan het veranderen. Er is sprake van meer complexiteit, onzekerheid en snelheid. Vraagstukken zijn niet meer eendimensionaal op te lossen. Er is een toename van allerlei projecten, innovatie binnen en buiten de organisatie en daarmee een toename van complexe opdrachten voor professionals. 

In mijn loopbaan heb ik met succes veel van dit soort opdrachten uitgevoerd. Bewegend tussen verschillende lagen en organisaties om resultaten te boeken. Of het nu om passend onderwijs ging of om het bouwen van een community met gemeenten. 

In dit soort opdrachten ben je vaak de spil tussen beleid en uitvoering en heb je te maken met verschillende belangen. Ondersteuning is niet altijd optimaal en veel mensen waarderen verandering niet van nature. 

Dit soort rollen vraagt een open perspectief, intuïtie , doorzettingsvermogen, netwerkcapaciteit, mensenkennis en handige tools. 

Bendeleiders is een oplaadpunt voor jou als professional, voor jou als vernieuwer, voor jou als mens. Om te leren, te reflecteren en om te groeien. Ben-De-Leider van je eigen ontwikkeling. Gewoon omdat je dit verdient en je de de wereld nog mooier kunt kleuren. 

Ervaringen

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5.0 sterren
5/5
"Bij de bendeleiders de berenjacht gevolgd. Een waardevolle middag over mijn eigen beren op de weg. De bendeleiders bieden programma's aan waar je als professional van groeit"
Marieke
Tetteroo
Projectleider/concultant
"José is een mooi mens, ze kietelt en ze prikkelt, soms confronterend maar altijd motiverend, ze heeft voelsprieten voor onderhuidse zaken."

Marijke
Bos
Directeur inschoolacademie
"Ik heb van José geleerd om groots te denken, om creatief te zijn en om mensen in beweging te krijgen"


Ankie de Laat
Directeur basisonderwijs
"De theorie van congruentie van emotie en zichtbaar gedrag spreekt me erg aan. Weer een stap gezet naar authentiek leiderschap. Heel leuk en leerzaam!"
Janneke Teeuw
Interim manager
"Door vriendelijke confrontatie en effectieve ondersteuning en creatieve werkvormen heb ik meer zicht op mijn kwaliteiten. Ik ken mijn valkuilen beter en weet welke ik kan inzetten. Ik durf nu buiten mijn comfort zone te gaan omdat ik heb ervaren wat voor kracht me dit geeft"
Angela Snoeren
Directeurs BS Molenven
"Wat een fantastische middag. Wij als team hebben genoten. Grenzen opgezocht en overschreden. Dit alles op een prachtige plek met ervaren begeleiders. Vanuit compassie en geduld werd er gespiegeld, dit alles vanuit een oprecht vertrouwen. Leven in het NU!"

Monica Scholtes
Directeur SBO de Toermalijn
"Ik dacht aan de uitspraak van Jim Elliot: he is no fool who gives what he cannot keep to gain what he cannot lose. Ik gun iedereen dit soort leermomenten; i.c. loslaten van je veronderstelde veilige comfort en zekerheid, en te leren over jezelf en de wereld waarin je leeft. ‘t Was leuk en verrijkend! Dank"!"
Maarten Dees
Interim manager

plotten en smeden

Bendeleiders creëert een vrije ruimte met oplossingen, nieuwe gezichtspunten en energie. Samen met andere bendeleiders  naar vraagstukken kijken en zaken voorwaarts  oplossen. Geïnspireerd raken. Niet bang zijn om het anders te doen, kwetsbaarheid tonen en de rebel in jezelf omhooghalen voor de goede zaak.

elkaar opstoken

Op allerlei plekken werken mensen aan complexe klussen. In de bende kan je je onzekerheid en trots delen. Samen smeden en elkaar opstoken. Anderen aanzetten de goede dingen te doen. Samen scherp maken op wat er écht toe doet! En dat ook najagen en binnenhalen. In de bende mag je stoutmoedig zijn.
Op allerlei plekken werken mensen aan complexe klussen. In de bende kan je je onzekerheid en trots delen. Samen smeden en elkaar opstoken. Anderen aanzetten de goede dingen te doen. Samen scherp maken op wat er écht toe doet! En dat ook najagen en binnenhalen. In de bende mag je stoutmoedig zijn.

door de bomen het bos zien

Wat is nodig om jouw weg te zien en te blijven volgen. Leer van andere bendeleiders en stel je route bij.

verhalen vertellen

Sages en legenden uit het verleden spreken nog steeds tot de verbeelding. Welke verhaal creëren wij samen. De kunst van overdrijven, vertellen en adembenemend luisteren.Voeg je header hier toe

met andere ogen kijken

Over wicked problems en hoe die veranderen tijdens het delen van overtuigingen en stoere verhalen.Voeg je header hier toe

waarom bendeleiders

In de eigen werksetting spreekt het delen van onzekerheid (niet weten) en delen van succes (we zijn goed bezig) niet vanzelf. Voor je het weet ben je ‘zwak’ of arrogant. In onze bende  smeden we samen plannen, is het to comfort en to challenge. Een oplaadpunt voor bevlogen bendeleiders.

 Heb je het gevoel dat er meer mogelijk is, dat je meer te bieden hebt?  Wil je energie, lol, uitdaging en resultaat? Speciaal voor jou is bendeleiders opgericht. Een plek om dat wat grijs is kleur te geven! Het allerbeste uit jou te halen en aan de wereld te geven. Maak gebruik van mijn kennis en jarenlange ervaring in het sociale domein, mijn richtingsgevoel, transformatiekracht, enthousiasme en liefdevolle rebel-mentaliteit om samen buiten de lijnen te kleuren. Meld je vandaag nog aan bij de Bendeleiders voor een gesprek. Doe mee met de bende als bendeleider!  Voor meer resultaat, plezier en leiderschap.

Hier heb je de ruimte om praktische informatie te vermelden. Bij een online training wil je vermelden dat een klant na aankoop gelijk aan de slag kan. Bij een live dag wil je natuurlijk weten waar, wanneer en hoe laat het event plaats zal vinden.

 

Wat anderen zeggen

Hi, harde werker!

 Werk je in het publiek domein en is je drive om het leven van je doelgroep en of klanten te verbeteren? Ben je projectleider, coördinator, adviseur, intern begeleider, procesbegeleider, directeur, beleidsmedewerker, zzper, docent met een taak, kwartiermaker, teamleider, of misschien wel verbindingsofficier?  Werk je tussen bestuur/directie/management en uitvoering? Heb je vaak te maken met verschillende organisaties? In een rol en met een opdracht die het verschil maakt, maar ook complex en vermoeiend is?


Hi, harde werker in
het publieke domein

kleur de wereld mooier, word bendeleider
Ben je projectleider, coördinator, adviseur, intern begeleider, procesbegeleider, directeur, beleidsmedewerker, zzper, docent met een taak, kwartiermaker, teamleider, of misschien wel verbindingsofficier?  Is je drive om het leven van je doelgroep te verbeteren? Werk je tussen bestuur/directie/management en uitvoering? Heb je vaak te maken met verschillende organisaties? In een rol en met een opdracht die het verschil maakt, maar ook complex en vermoeiend is?
Dan herken je vast iets uit het onderstaande rijtje

waarom bendeleiders

Een inclusieve samenleving waar mensen zich ontwikkelen, participeren en oog hebben voor elkaar is van levensbelang. Het publieke domein omvat alle belangrijke levensgebieden; onderwijs en ontwikkeling, thuis, werk en inkomen, vrije tijd, welzijn en gezondheid. Werken in het sociaal domein gaat om echt mensenwerk! 

De wereld is aan het veranderen. Er is sprake van meer complexiteit, onzekerheid en snelheid. Vraagstukken zijn niet meer eendimensionaal op te lossen. Er is een toename van allerlei projecten, innovatie binnen en buiten de organisatie en daarmee een toename van complexe opdrachten voor professionals. 

In mijn loopbaan heb ik met succes veel van dit soort opdrachten uitgevoerd. Bewegend tussen verschillende lagen en organisaties om resultaten te boeken. Of het nu om passend onderwijs ging of om het bouwen van een community met gemeenten. 

In dit soort opdrachten ben je vaak de spil tussen beleid en uitvoering en heb je te maken met verschillende belangen. Ondersteuning is niet altijd optimaal en veel mensen waarderen verandering niet van nature. 

Dit soort rollen vraagt een open perspectief, intuïtie , doorzettingsvermogen, netwerkcapaciteit, mensenkennis en handige tools. 

Bendeleiders is een oplaadpunt voor jou als professional, voor jou als vernieuwer, voor jou als mens. Om te leren, te reflecteren en om te groeien. Ben-De-Leider van je eigen ontwikkeling. Gewoon omdat je dit verdient en je de de wereld nog mooier kunt kleuren. 

inspiratie, kennis en ondersteuning

voor mensenwerkers

stoutmoedige programma'

Individueel, groep en team

plotten en smeden

community van en met andere bendeleiders

hi, harde werker in het sociale domein.

heb jij ook het gevoel dat er meer mogelijk is? dat je meer van betekenis kan zijn, dat het leven meer te bieden heeft? dat jij meer te geven hebt? wil je meer lol en uitdaging in je werk. laat mij je inspireren en ondersteunen

om dat wat grijs is
kleur te geven!

Het sociale domein heeft innovatieve, sprankelende leiders nodig!
Leiders die actie ondernemen om dingen beter te maken.
Menselijke leiders die mooie resultaten halen voor en mét mensen

kleur de wereld mooier
word bendeleider


Zie je soms door het bos de bomen niet meer?
Worden je ideeën niet serieus genomen?
Maak je te weinig verschil voor mensen?
Denk je vaak aan een andere baan? Twijfel je aan je capaciteiten?
Voel je je soms onzeker?

Je wil het anders maar hoe?

Bendeleiders creëert voor jou een vrije ruimte waar je oplossingen vindt. Samen met mensen die op een andere manier naar vraagstukken kijken en zaken voorwaarts oplossen.
Om mee te doen hoef je geen leidinggevende functie te hebben. Je bent een leider door je gedrag.
Bendeleiders helpt je het verschil te maken, te transformeren naar wie je wil zijn.
Maak het verschil, geef kleur aan dat wat grijs is.
Nieuwsgierig?
Meld je hier aan voor een inspirerend gesprek

word de leider die nodig is
maak het verschil....
geef kleur aan dat wat grijs is

geef je leiderschap een boost!

word een leider die het verschil maakt

kenwaarden
om dat wat grijs is

kleur te geven

het verhaal van bendeleiders

We houden van mensen. We houden van lastige dingen, pakken dat vast, benoemen het en maken het concreet. We zoeken altijd nieuwe wegen en maken speelruimte. 

Samen combineren we kennis en ervaring over leiderschap in onderwijs, overheid, welzijn, participatie, zorg en de politiek. Ervaring als projectleider, directeur, adviseur, wethouder, projectleider, procesbegeleider,  kwartiermaker etc.  Zijn voorwaartse oplossers, bruggenbouwers, trekpaarden, brutaal en bescheiden, inspirators, hebben goed politiek gevoel en zijn recht door zee. We kennen de hele wereld, nemen geen blad voor de mond en hebben een warm hart. 

Samen zijn we bevlogen experts. We kennen de weg buiten de gebaande paden en halen positief, creatief en uitdagend het beste in ieder mens, in elk team, elke organisatie en in elkaar naar boven. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Gratis

ben-de-leider quiz

heb jij wat er nodig is? Ben jij een kleurrijke leider? 

vul je naam en emailadres in en ontvang de quiz in je mailbox 

Bendeverhalen

leiders en teams van deze organisaties gingen je voor

word bendelid en kom plotten en smeden

Ben je klaar om in actie te komen?!

Je werkend leven een flinke boost te geven?!! 

Schrijf je in via onderstaande paarse knop.

Al 253  mensen hebben een programma bij bendeleiders gevolgd

Heb je een vraag, opmerking of idee?

 Stuur ons een bericht. Je hoort snel. 

bendeleiders draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches