Kleur Bekennen - bendeleiders

Kleur Bekennen

 Impact training voor vrouwen werkzaam in het sociaal publieke domein.

6ADEFD88-7A96-421C-84D2-2F328171E86D

Voel jij je wel eens niet gezien of gehoord?

Als werkende vrouw in onderwijs, welzijn, zorg, arbeidsintegratie of bij de overheid wordt er veel van je gevraagd, vaak in combinatie met een bewogen privé leven.

Group1

Twijfel je wel eens aan jouw toegevoegde waarde?

Ooit ben je gaan werken vanuit het idee om voor mensen iets te betekenen, een verschil te maken in de wereld. Maar in de realiteit van alle dag raak je snel verstrikt in protocollen en systemen.

Group2

Ben je soms onzeker?

Je weet dat je veel in je mars hebt maar het komt er niet uit. Je wordt meer onzeker over welke richting je moet bewandelen om impact te maken. Je merkt dat je in hetzelfde kringetje blijft draaien.

Group3

Geen tijd om uit te zoomen?

Het is druk op je werk, met personeelstekort en beleid wat steeds sneller gaat, er zijn meer vraagstellingen en minder tijd om het uit te voeren. Je komt moe thuis van je werk waar vervolgens ook weer van alles van je gevraagd wordt.

Start het voorjaar als
kleurrijke professional

In de workshop Kleur Bekennen ga je aan de slag met je professionele identiteit en kracht. Krijg je tools en tips om meer impact te maken en is er tijd om uit te zoomen. Een soort APK, even tijd om te checken en bij te stellen.

Heb jij een idee hoe je overkomt? Wij stimuleren je om met zelfvertrouwen een plek in te nemen zodat je gezien en gehoord wordt. Om je te profileren en te positioneren.

de kracht van kleuren

Kleuren hebben een transformatiekracht en spreken tot de verbeelding. Ze bevorderen je motivatie en zelfvertrouwen. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke kleuren. Welke kleur ben jij als persoon en hoe komt deze kleur in de werkwereld tot haar recht?
Ben jij iemand die graag eens buiten de lijntjes kleurt, kom dan naar de workshop..

Over de trainers

Femke Broeders

Femke is van origine sociaal werker. Na 7 jaar als leidinggevende binnen het welzijnswerk is ze sinds 3 jaar aan de slag als beleidsadviseur in het sociale domein. Femke houdt van kleuren en dat is te zien in haar verschijning en interieur. Van jongs af aan staat de kleur PAARS met stip op nummer één

Yvonne van Mil

Yvonne is sinds 1998 in het sociaal domein werkzaam in diverse rollen. Ze is een mensgerichte procesbegeleider, coach en expert. Yvonne is dol op kleur. In kleding gaat haar voorkeur uit naar GROEN en haar persoonsprofiel bestaat uit geel, groen en een beetje rood.

 

José Dankers

José heeft veel ervaring in het sociaal domein in kartrekkers functies. Ze is sinds 2014 zelfstandig ondernemer en werkt als procesregisseur, adviseur en animateur. José heeft een knalrood persoonsprofiel en haar favoriete kleur is LICHTBLAUW.

wat anderen zeggen over Femke

“Femke is oprecht nieuwsgierig naar wie mensen zijn en wat hen beweegt.  Ze werkt vanuit verbondenheid, intuïtief en van mens tot mens. Ze stimuleert mensen om de beste versie van zichzelf te worden”

wat anderen zeggen over yvonne

“Yvonne is een energieke, creatieve, communicatieve vrouw die gericht is op de mens binnen organisaties. Ze bevordert talent en samenwerking. Met haar enthousiasme en energie geeft ze mensen en organisaties kleur” 

wat anderen zeggen over José

” José is een mooi mens, ze kietelt en ze prikkelt, soms confronterend maar altijd motiverend. Ze heeft voelsprieten voor onderhuidse zaken. Een liefdevolle rebel”

Promotional art from The Wizard of Oz (Image by MGM via Movie Stills DB)
You've always had the power my dear,
you just had to learn it for yourself"
Glinda the good witch The Wizard of OzWe maken gebruik van het boek The Little Book of Colour van Karen Haller, de Playing Big methode van Tara Mohr, Body language expertise, Stratego voor vrouwen, boek van Monic Bührs en Elise de Groot en natuurlijk van onze schatkist aan ervaringen en expertise.

Locatie: Langoed Bleijendijk in Vught
Deelnemers: minimaal 8 maximaal 20
Tijd: 9.00u tot 13.00u
Catering: inclusief koffie/thee, taart en een goody bag.

Trek comfortabele kleding aan

klaar voor de lente?

Bendeleiders neemt je mee in de wereld van lef en leiderschap

Ben-De-Leider en beken kleur.

Wil je op de wachtlijst voor de volgende workshop of de mogelijkheid voor een team bespreken. Stuur een mailtje naar kleur@bendeleiders.nl

Veelgestelde vragen die jij misschien ook hebt

We gaan wel aan de slag met kleuren maar het is geen kleuranalyse workshop. 

Voor vrouwen die werkzaam zijn in het onderwijs, zorg, welzijn, arbeidsintegratie en of de overheid ( in loondienst of als zzper)

In Vught op landgoed Bleijendijk in 't Jagershuis. Een workshopruimte met een prachtige lichtinval in een stille overweldigende groene omgeving.

We beginnen om 9.00 en gaan door tot 13.00. We hebben diverse werkvormen die jouw professionele identiteit kleur geven en je profileren. 

De prijs is  €225,- p.p. inclusief BTW . Het programma duurt vier uur en je krijgt een  goodybag mee.

We zijn bezig met de planning. Neem contact op via kleur@bendeleiders.nl

Contact

Heb je een vraag of een opmerking, laat het ons weten.

bendeleiders draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders